2009. augusztus 26., szerda

Jó hírek és rosszak

Nos üdv Nép!

(OMG! Két új bejegyzés egy hónapon belül!!! - Worm)

Február óta készítjük az Ótvar 4. részének második részét, de a fájl elveszett.

Tegnap este kutattam a gépemben miközben DVD-t írtam, és rátaláltam a Projekt-fájlra a Videók mappában, ami kívül van az Agyhalál mappán. De szerencsére megvan, és az egyetlen dolog ami elveszett egy röhögés, amit nem tudunk visszahozni, így lesz néhány lyuk a videóban.

Akkor mi a rossz hír.
Egy szóban lehetne megfogalmazni:
Windows Movie Maker.(-Ez már három szó volt--Worm)

Nos a Windows Movie Makerrel Egyetlen EGY hangsávot lehet felvenni, ami azt eredményezi, hogy a videót külön el kell menteni, majd új projektben zenét pakolni rá. Nem is lenne ezzel gond, mert csak hosszadalmas, ám az idióta program, amikor elmentem MPEG-be az eredmény az lesz, hogy Megy a videó, az effektek, címek, stáblista, meg minden, ám a kép felét alul egy Zöld Kocka teszi ki. Ez azt eredményezi hogy a videó kis felületen jelenik csak meg, ott meg nyomott a kép, és így ilyet internetre kirakni Idiótizmus. De ettől függetlenül nem tesszük meg XD

Egyetlen esély, hogy átviszem Wormhöz a cuccot, és ott megpróbáljuk.

De a jó hírek:
Wormmel Csütörtökön találkozom, és Péntekig nála leszek. Ez egy új videót jelent.
Hamarosan felkerül az Ótvar 4 hiányzó része, ha megoldjuk a problémát vele.
Az Ótvar4 sokaknak csalódás lehet, ugyanis körülbelül a Második videónk szintjén van, de ebben az a jó hír, hogy ez lesz az UTOLSÓ Movie Makerrel készült Videónk!! Az Ezután következő Ótvar 5. amely meglehetősen gyorsan fel fog kerülni már Sony Vegasszal fog készülni!! Ez jobb minőséget, tisztább hangot, több effektet, vágást és Sávot eredményez, ami feldobja a videó színvonalát. A Part 1 már kész van belőle, Pénteken végzünk a többivel, és ha eléggé felpörögtünk Rögtön belekezdünk egy Teljesen Új sorozatba, amelyet se szavazásban sem máshol nem láthattál. Ez a sorozat YOUTUBE-ra és a Blipre fog csak kikerülni. Ez végső búcsúnkat fogja jelenteni a Videoplayertől, ahova valószínüleg már csak Ótvart fogunk tölteni.

Reméljük, ez a Tanév sokkal több idiótizmussal kecsegtet majd, és a Két Új Videóval mi is felemelkedhetünk a többi aktív Parodista csapat közé!

Addigis:
Jane! ^^

Matten

Nincsenek megjegyzések: